Leidinggevenden van de toekomst

Bewust. Authentiek. Veerkrachtig. Dat is waar de toekomst van leidinggeven om vraagt.

Leiding geven met emotionele intelligentie

Geweldige leidinggevenden hebben geweldige human skills. Emotionele intelligentie helpt leidinggevenden om te verbinden, beïnvloeden en inspireren van en met anderen. Het resultaat is een betere productiviteit in combinatie met een positieve en gezonde werkcultuur.

De training Leiden met Emotionele Intelligentie wordt aangeboden als een ééndaagse training op locatie, maar ook als een interactieve online training van 6 losse sessies.

Coachend leiding geven

Leidinggevenden moeten nu meer dan ooit een coachende rol innemen. Het wordt voor leiders steeds uitdagender om leiding te geven met een bepaalde visie & strategie en tegelijkertijd het welzijn van werknemers te ondersteunen. 

Wil je een optimale omgeving creëren voor verandermanagement, betrokkenheid en veerkracht? Dan moet je investeren in groei. Dit doe je door een training die leidinggevenden leert om een coachende rol als leidinggevende in te nemen. Niemand is uitgeleerd, ook leidinggevenden niet. 

De training Coachend Leidinggeven is ontworpen om leidinggevenden uit te rusten met de kennis, tools, technieken en kaders om effectieve coaching in leidinggeven mogelijk te maken.

Executive coaching

Executive coaching geeft je als leidinggevende de mogelijkheid om exponentieel te leren van lastige of uitdagende situaties die zich voordoen je dagelijkse leven, want leidinggeven is niet altijd makkelijk.

Coaching helpt je om beter om te gaan met stress en om je eigen emotionele welzijn beter te prioriteren, waardoor je effectiviteit wordt vergroot. Het helpt je veerkrachtig te zijn op fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal gebied, zodat je de kracht hebt om moeilijke beslissingen te nemen.

Emotional Culture Index

De emotionele cultuur van jouw organisatie doet ertoe. De emotionele cultuur is volgens Harvard Business Review van invloed op tevredenheid van medewerkers maar ook op burnout, samenwerking en zelfs financiële prestaties. Het negeren van de emotionele cultuur is dus niet zo slim. Heb jij inzicht in de emotionele cultuur van jouw team of organisatie?

Vraag nu een gratis scan aan en krijg direct inzicht in de kansen en valkuilen voor je team of organisatie!

Lees en luister meer over leiderschap

en ontdek welke tips jij kunt toepassen in je eigen bedrijfscultuur!

Gezonde grenzen creëren op het werk

Heb je ooit het gevoel dat je werk tot aan het plafond opgestapeld lijkt? Vraagt ​​je leidinggevende je om de …

Lees verder

Feedback geven aan je leidinggevende, zonder je relatie naar de klote te helpen

Feedback geven aan je leidinggevende voelt vaak alsof je je weg probeert te vinden door een mijnenveld.  Tóch zouden veel …

Lees verder