Executive Coaching

We don’t have to do it all alone.
We were never meant to.

- Brené Brown

Met wie kun jij sparren?

Je hebt een leidinggevende rol gekregen binnen je organisatie op basis van je kennis en ervaring, maar je hebt nooit echt geleerd om leiding te geven. Je doet het nu eigenlijk op gevoel. Herkenbaar?

Je merkt dat je nog vaak operationeel bezig bent, maar je zou liever meer aandacht en tijd besteden aan de hoofdlijnen en je toekomstvisie. Of worstel je om medewerkers in je team aan te spreken op hun gedrag, zonder de politieagent uit te hangen?

Op dit moment ben je continu op zoek naar een balans tussen ‘altijd aan staan voor je team’ en ‘voldoende tijd voor jezelf en naasten plannen’. Dat is lastig, zeker omdat je de rol als leidinggevende vaak als eenzaam ervaart: jij bent er voor anderen, maar met wie kun jij sparren? Executive coaching biedt jou als leidinggevende een sparringpartner, klankbord en eerlijke spiegel daar waar jij het nodig hebt. 

Executive coaching voor leidinggevenden

Krijg als leidinggevende een haarscherpe focus op wat écht belangrijk is en vindt oplossingen voor obstakels die je onderweg tegenkomt, zodat je je doelen sneller en moeitelozer kunt bereiken. Dat is wat executive coaching voor jou als leidinggevende kan betekenen. 

In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt, gaat coaching niet over het geven van advies. Een goede coach zet aan tot nadenken en doet een beroep op jouw creativiteit en vindingrijkheid, met als resultaat het maximaliseren van jouw professionele en persoonlijke potentieel. Coaching vergroot je zicht op nieuwe mogelijkheden en verbetert je productiviteit en leiderschap.

“ICF defines coaching as partnering with clients in a thought-provoking and creative process that inspires them to maximize their personal and professional potential.”

International Coaching Federation

Wat kan ik verwachten van executive coaching?

Als coach sta ik naast je als gelijkwaardige partner, klankbord en spiegel om jou te helpen je doelen te bereiken – wat die ook mogen zijn. We starten met een vrijblijvende kennismaking waarin we elkaar leren kennen en we samen je doelen verkennen. Vervolgens ga jij aan de slag met het formuleren van je doel: Wat wil je bereiken? We bepalen samen hoeveel sessies er nodig zijn om je doel te bereiken.

De sessies vinden elke twee tot vier weken plaats. De échte magie vindt natuurlijk niet plaats tijdens de coachingsessies, maar in de tijd daartussen, wanneer je je inzichten omzet tot concrete actie.

Als ons coachingstraject is afgelopen, blikken we samen terug op de belangrijkste inzichten uit je coachingstraject en de resultaten die je hebt behaald. Of dat nu gaat over het krijgen van inzicht in je leiderschapsstijl, het creëren van een betere werk-privé balans of het vinden van oplossingen voor moeilijke situaties. 

Investering persoonlijke coaching:

6 sessies

 • Gratis, vrijblijvende kennismaking
 • 6 sessies van 60 minuten
 • Doorlooptijd van 3-6 maanden
 • Inclusief persoonlijk Master Goal
 • Op locatie in Breda of via Zoom
 • Tussentijds contact naar behoefte

1.500 excl BTW

8 sessies

 • Gratis, vrijblijvende kennismaking
 • 8 sessies van 60 minuten
 • Doorlooptijd van 3-6 maanden
 • Inclusief persoonlijk Master Goal
 • Op locatie in Breda of via Zoom
 • Tussentijds contact naar behoefte

1.950 excl BTW

10 sessies

 • Gratis, vrijblijvende kennismaking
 • 10 sessies van 60 minuten
 • Doorlooptijd van 3-6 maanden
 • Inclusief persoonlijk Master Goal
 • Op locatie in Breda of via Zoom
 • Tussentijds contact naar behoefte

2.400 excl BTW

Laten we kennismaken

Boek een gratis call en laten we samen bespreken wat jouw uitdagingen en doelen zijn. Tijdens onze call krijg je direct meer inzicht en helderheid in wat écht belangrijk voor je is en hoe je je doelen kunt bereiken. 

Ik ben Jolande

Ik help mensen om hun ‘human skills’ te verfijnen, zodat ze beter met anderen kunnen verbinden, communiceren en samenwerken.

Denk aan vaardigheden zoals empathie, effectieve communicatie, leiderschap, omgaan met emoties, omgaan met stress, probleemoplossend vermogen en conflicthantering om er maar een paar te noemen.

Mijn certificeringen:

Genos certified

ICF certified

certified Enneagram Analyst

Emotional Culture Index

De emotionele cultuur van jouw organisatie doet ertoe. De emotionele cultuur is volgens Harvard Business Review van invloed op tevredenheid van medewerkers maar ook op burnout, samenwerking en zelfs financiële prestaties. Het negeren van de emotionele cultuur is dus niet zo slim. Heb jij inzicht in de emotionele cultuur van jouw team of organisatie?

Vraag nu een gratis scan aan en krijg direct inzicht in de kansen en valkuilen voor je team of organisatie!

Testimonials

Ik werk voor: