Over School for Human Skills

100% maatwerk

Iedere training wordt 100% op maat ingevuld. Ik neem uitgebreid de tijd om mij te verdiepen in jullie vraag, markt, team en doelstellingen. De training is zo op jullie afgesteld dat er een optimaal resultaat behaald kan worden.

Ervaringsgericht

Theorie is leerzaam, maar zelf ervaren is leuker én blijft nog beter hangen. Alle trainingen zijn daarom ervaringsgericht opzet: ervaren door veel te doen. We gaan praktisch en (inter)actief aan de slag!

On- en offline leren

Een offline training is impactvol en versterkend voor de onderlinge relaties binnen je organisatie. Ook kun je bij School for Human Skills een online training volgen, deze is verspreid over een paar uur en zal elke twee weken te volgen zijn. Zo blijf je genoeg beschikbaarheid op de werkvloer houden. 

Gecertificeerde trainer

Je zet natuurlijk niet zomaar de-eerste-de-beste trainer voor je team neer. Je wilt een professionele trainer met verstand van zaken. Daarom heb ik naast ruim 7 jaar ervaring voor de groep, ook een certificering door Genos Europe en International Coaching Federation. 

Kernwaarden

Betrokkenheid

School for Human Skills is geen trainingsfabriek, maar een betrokken gesprekspartner. Je kunt dus oprechtheid en persoonlijke aandacht verwachten.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop. Daarom ben ik gecertificeerd door International Coaching Federation en Genos Europe. Ook ik ben nooit uitgeleerd!

Positiviteit

Mijn vertrekpunt is altijd vanuit positiviteit. Ik streef ernaar om je achter te laten met een gevoel van energie, positiviteit en hoop voor wat er mogelijk is.

Over Jolande

Ik help mensen om hun ‘human skills’ te verfijnen, zodat ze beter met anderen kunnen verbinden, communiceren en samenwerken. Ik houd mij vooral bezig met vaardigheden zoals empathie, effectieve communicatie, emotionele intelligentie en zelfbewustzijn. 

Hoe draag ik mijn steentje dan bij in het ontwikkelen van die vaardigheden? Naast ruim 7 jaar ervaring als trainer in communicatieve vaardigheden, verzorg ik als Emotional Intelligence Practitioner trainingen en assessments ontwikkeld door Genos International. Ik ben sinds 2017 ACC certified coach waar ik volgens de ethische richtlijnen van International Coaching Federation werk. Ik vind dat wanneer het om mensen gaat, je niet zorgvuldig genoeg kunt zijn. 

Ik ben getrouwd met Marc en samen delen we ons huis met onze ex-zwerfkatten uit Spanje: Mañana en Mini. In mijn vrije tijd vind je me vaak in onze groene, bij-vriendelijke tuin waar ik snoei, hark en naar de hommels kijk. Ik heb niet veel nodig om me heel gelukkig te voelen!

 

Mijn certificeringen:

Genos certified

ICF certified

certified Enneagram Analyst

Klanten van School for Human Skills

Trees for All

Geef de groei door!

Één van de kernwaarden van School for Human Skills is betrokkenheid. Niet alleen bij mijn klanten en hun groei, maar ook bij de wereld om ons heen. Een betere wereld begint hier, bij onszelf. Daarom is School for Human Skills officieel Product Partner van Trees for All en dragen zo bij aan de herbebossing in zowel Nederland als Vietnam. 

0
Bomen zijn geplant

In 2021 heeft School for Human Skills 150 bomen gedoneerd aan Trees for All. In 2022 nog eens 190. Zo geven wij met elkaar de groei symbolisch door en ik daag je graag uit om hier ook aan bij te dragen.